آشنایی کامل با تائورین Taurineکاربرد سلامتی و پزشکی آن
تائورین ، همچنین به عنوان اسید 2-آمینو اتان سولفونیک شناخته می شود ، یک آمینو اسید شرطی است که در منابع طبیعی غذایی یافت می شود ، در بدن بیوسنتز شده و توسط سنتز شیمیایی برای اهداف تجاری تولید می شود.
اولین بار در سال 1827 توسط دو دانشمند آلمانی ، فردریش تیدمان و لئوپولد گلمین ، که وجود ماده را در صفراوی گاو کشف کردند ، جدا شد. این نام ، تائورین ، از اصطلاح لاتین taurus گرفته شده است که به معنی گاو یا گاو است.
از تائورین به عنوان یک آمینو اسید شرطی یاد می شود زیرا مانند سایر آمینو اسیدها از سیستئین گرفته می شود اما فاقد گروه کربوکسیل است که معمولاً به اسیدهای آمینه تعلق دارد. در عوض ، حاوی یک گروه سولفید است و می توان آن را اسید آمینه سولفونیک نامید.
توابع فیزیولوژیکی
تائورین در غلظت بالا یافت می شود بسیاری از قسمت های بدن مانند چشم ها ، سیستم عصبی مرکزی و عضلات اسکلتی.
تصور می شود که تائورین تأثیر قابل توجهی در سیستم قلبی عروقی دارد و دلیل عمده آن توصیه می شود مکمل تورین باشد. عضلات قلب در حضور تورین تقویت می شوند و منجر به بهبود عملکرد کلی می شوند. این اثر در عضلات اسکلتی نیز دیده می شود و اعتقاد بر این است که توانایی ورزشی و توانایی های بدنی را بهبود می بخشد.
علاوه بر این ، گیرنده های بازدارنده GABA در مغز توسط تورین فعال می شوند. این منجر به این فرض می شود که تائورین بر روی مسیرهای مغزی اثر مهاری دارد و اثرات تحریکی را که توسط سایر مواد مانند کافئین مشاهده می شود ، تثبیت می کند.
منابع غذایی طبیعی
تائورین به طور طبیعی در برخی منابع غذایی مانند تخم مرغ ، شیر ، غذاهای دریایی و گوشت یافت می شود. مصرف روزانه تائورین بین افراد بسیار متفاوت است ، از 10 تا 400 میلی گرم در روز ، با متوسط 58 میلی گرم.
افرادی که از رژیم غذایی وگان پیروی می کنند ، به دلیل منابع تائورین مبتنی بر حیوانات ، کمترین میزان مصرف را دارند.
سنتز و تولید
تائورین به طور طبیعی در پانکراس بدن انسان ، از طریق فرایندی به نام مسیر اسید سولفینیک سیستئین ، سنتز می شود. این شامل اکسیداسیون گروه سولفیدریل روی مولکول سیستئین برای تشکیل اسید سولفینیک سیستئین است که تحت دکربوکسیلاسیون قرار می گیرد و هیپوتورین و در نهایت تائورین تشکیل می شود.
از آنجا که تقاضای مصرف کنندگان عمومی برای تائورین افزایش یافته است ، تولید تجاری این ماده با ورود سنتز شیمیایی ضروری شده است.
این کار معمولاً با واکنش بین اکسید اتیلن و بی سولفیت سدیم برای تشکیل اسید ایزتیونیک انجام می شود که برای بدست آوردن فرم مصنوعی تائورین استفاده می شود. روش دیگر ، یک واکنش بین آزیریدین و اسید سولفوره یک فرآیند واکنشی منفرد است که می تواند برای به دست آوردن تائورین استفاده شود.
استفاده در نوشیدنی های انرژی زا
تائورین غالباً به عنوان عنصری در نوشیدنی های انرژی زا گنجانده می شود که به احتمال زیاد به دلیل اثر فیزیولوژیکی آن باعث بهبود عملکرد عضلانی و عملکرد بدنی می شود.
در مقایسه با مصرف متوسط 58 میلی گرم در روز در رژیم غذایی ، بسیاری از نوشیدنی های انرژی زا حاوی دوز بالای تائورین با 1000 تا 2000 میلی گرم در هر وعده هستند. با توجه به اینکه برخی از افراد ممکن است بیش از یک وعده در روز مصرف کنند ، این نگرانی برخی از طرفداران بهداشت و تحریک تحقیقات در منطقه بوده است.
با این حال ، دوزهای حداکثر 3000 میلی گرم در روز به طور کلی ایمن در نظر گرفته می شوند که عوارض جانبی آن به ندرت دیده می شود ، اگرچه نتایج طولانی مدت آن مشخص نیست. به نظر می رسد که سایر ترکیبات نوشیدنی های انرژی زا ، مانند گلوکز و کافئین ، به احتمال زیاد در دوزهای بالای تورین باعث عوارض جانبی قابل توجهی می شوند.
همه محصولات از انبار های تهران و در اسرع وقت به تمامی نقاط کشور ارسال میگردد.
رایگان نمونه بگیرید!!!!در صورت خرید عمده محصول نمونه را رایگان از ما بگیرید
جهت کسب اطلاعات بیشتر از جزییات محصول و نحوه استفاده آن با شماره های درج شده در اگهی تماس برقرار کنید.
سهم بزرگ خودتان را امروز بگیرید
مجموعه بازرگانی فودوکو