آبگرمکن برقی مخزن دار و بدون مخزن
قیمت و خرید انواع آبگرمکن برقی
امروزه آبگرمکن برقی، جزء جدایی ناپذیر یک خانه است که آب گرم را برای دوش گرفتن، ماشین ظرفشویی، ماشین لباسشویی و … فراهم می کند. بعد از خستگی های روزمره، هیچ چیزی آرامش بخشتر از یک دوش آب گرم نیست. روش های متعددی برای گرم کردن آب جهت مصارف خانگی و صنعتی وجود دارد. از اینرو، خرید آبگرمکن برقی، یکی از اساسیترین انواع سیستمهای گرمایشی هر منزل یا مکان صنعتی می باشد. آبگرمکن برقی، یکی از ابزارهایی ست که از طریق المنتهای حرارتی، فرآیند گرم کردن آب را انجام می دهد.
آبگرمکن برقی دیواری و لزوم استفاده از آن
استفاده از آبگرمکن گازی بسیار رایجتر از آبگرمکن برقی فوری است. اما، به علت عدم دسترسی برخی از مناطق به گاز، مانند مناطق جنوبی کشور، بهترین گزینه، استفاده از آبگرمکن برقی کم مصرف می باشد. یکی از بزرگترین مزیتهای آبگرمکن برقی زود جوش و مخزنی، عدم نیاز به دودکش و وسایل جانبی آن می باشد و از این منظر که به جای گاز از انرژی برق استفاده می کند، قطعاً ایمنی بیشتری خواهند داشت. قبل از خرید آبگرمکن برقی، لازم است انواع آن و کاربردهای هرکدام را بشناسید. برای اطلاعات بیشتر و دریافت لیست قیمت انواع آبگرمکن برقی هم می توانید به سایت aryatisgroup.com مراجعه کنید.
طبقه بندی انواع آبگرمکن برقی
به طور کلی می توان گفت که آبگرمکن برقی به دو نوع آبگرمکن ایستاده و آبگرمکن دیواری دسته بندی میشود. آبگرمکن دیواری میتواند از نوع مخزن دار و بدون مخزن باشد . قیمت آبگرمکن برقی به نسبت ظرفیت مخزن، توان مصرفی و همچنین راندمان انرژی آن متفاوت می باشد. عمدتاً آبگرمکن های رایج در بازار با توجه به توان مصرفی و یا ظرفیت مخزن شناخته می شوند. بعنوان مثال آبگرمکن برقی 3000 وات، آبگرمکن برقی ۱۰ لیتری، آبگرمکن برقی 50 لیتری، آبگرمکن برقی 80 لیتری و…
قیمت انواع آبگرمکن برقی در بازار چقدر است؟
قیمت آبگرمکن برقی به نسبت کیفیت، ظرفیت، ایرانی و خارجی بودن متفاوت می باشد. ممکن است در هنگام خرید، به واژه های آبگرمکن برقی فوری، آبگرمکن برقی خارجی، آبگرمکن برقی لحظه ای، آبگرمکن برقی مخزنی، آبگرمکن برقی زودجوش و ... برخورد کنید که درواقع همگی به آبگرمکن برقی اشاره دارند.